+31 (0)70 – 205 72 30 info@dh-property.nl

WAT DOEN WIJ

Ons doel is het her-ontwikkelen en renoveren van verouderde woningen,
om hiermee een positieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van de randstad

Her-ontwikkelen en renoveren

DH-Property is een actieve en ervaren bouwonderneming. Ons doel is het her-ontwikkelen en renoveren van verouderde woningen, om hiermee een positieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van de randstand. Met oog voor detail en met aandacht voor de eventuele woonwensen van de eindgebruiker stellen wij een plan van aanpak op om uw pand of aanbieding de volgende fase in te loodsen.

Onze overtuiging is dat strakke lijnen en een bewezen netwerk hiervoor cruciaal zijn.

De deskundigen van DH-Property bewijzen zich dagelijks in de praktijk. Samen met u stellen wij een plan van aanpak op en nemen u mee in ons vaste team van aannemers, constructeurs, architecten, bouwkundigen, adviseurs en notarissen.

Onze projecten worden bij de oplevering onderworpen aan een bouwkundige keuring en kiwa keuring en vanzelfsprekend afgeleverd met garantie.

 

Wij verzorgen een ontwerp

Het eindresultaat van uw renovatie dient voor alle partijen conveniërend te zijn. Na het inventariseren van de wensen stellen wij in overleg met u en ons team een plan van aanpak op. Hierbij maken wij gebruik van onze expertise en winnen waar nodig advies in bij onze deskundigen. Ons doel is geslaagd indien de eindgebruiker veel woonplezier zal ervaren. Daarnaast houden wij ook rekening met de waarde ontwikkeling van uw vastgoed.

Een unieke renovatie begint echter bij een gedegen ontwerp!

Wij werken samen met ervaren professionals

DH-Property werkt uitsluitend samen met professionele aannemers, die hun sporen in de praktijk verdiend hebben. Na beoordeling van elk project selecteren wij de juiste vaklieden met grote zorg.

We leveren kennis en ervaring
Wij selecteren deze vakmensen op basis van hun kennis en ervaring. Het belangrijkste is, naast de kennis, praktijkervaring, en deskundigheid, dat er sprake is van echte beroepstrots. Alleen zo kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.

We doen een beroep op een bouwkundig deskundige
De bouw laten wij begeleiden door een bouwkundig deskundige, die tevens gedurende de renovatie / ontwikkeling als vast aanspreekpunt functioneert. Zo kan er altijd waar nodig tijdig worden geïmproviseerd. En weet u zeker dat de oplevering zal geschieden met inachtneming van de meest recente bouw en (brand) veiligheidsvoorschriften.

Dit zijn onze kernwaarden
Flexibiliteit, service, betrouwbaarheid, professionaliteit, en oplossingsgerichtheid, zijn de kernwoorden van DH-Property!

ENKELE FOTO’S VAN ONZE PROJECTEN

 

Wilt u bekijken of wij iets voor u kunnen betekenen of meer informatie over een bepaald onderwerp?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

DH-Property

Stevinstraat 118, 2587 ER 's-Gravenhage
+31 (0)70 205 72 30
info@dh-property.nl